покажи
Целта на този тип СПА практики е да върне баланса между тялото и духа и да донесе необходимото възстановяване, релаксиране и почивка. Приятните аромати, приглушената светлина, галещата слуха музика и професионализма на нашите СПА терапевти ще ви накарат да се почувствате свежи, спокойни и щастливи.
Маските, терапиите и масажите са базирани на естествениприродни продукти – лечебна поморийска кал, гроздови семки, шоколад, луга, есктракти от  маслодайна роза, които допринасят за трайния ефект върху човешкия организъм.
 


 
 
Антицелулитен масаж и Антицелулитен масаж с мед
Стройното и красиво тяло е мечта за много хора.Нашите специалисти ще ви помогнат да върнете мечтаната си форма и да се почувствате жизнени и енергични.Проблемните зони се третират чрез специална масажна техника и масла. Антицелулитният масаж с мед е по-агресивен метод за справяне с портокаловата кожа.
 
Бамбуков масаж   
Корените на този масаж се крият в Древен Китай.Той действа тонизиращо и отпускащо и не се практикува с лечебна цел. Обтриването на тялото с кухите бамбукови пръчки подобрява циркулацията на кръвта, освен това стимулира метаболизма, отделянето на токсини и помага при борбата с портокаловата кожа.
  
Лимфодренажен масаж
Извършва се на долните и горните крайници - там, където има застой на лимфния поток. Стимулира лимфната циркулация, като освобождава задържаните токсини и течности.
 
Рефлексотерапия (масаж на ходилата)
Чрез рефлекторен масаж на стъпалата се постига въздействие върху целия организъм.
 
Масаж с ароматни масла
Ароматните масажи предлагат възможност за отпускане в атмосферата на приятни аромати. Съчетанието на специфични масажни техники с ароматни масла е истинска наслада за тялото и душата.
 
 
 

описание
период
цена
цена с намаление
Класически масаж на цяло тяло
30 мин.
45.00 лв.
Класически масаж на цяло тяло
45 мин
55.00 лв.
Частичен масаж
15 мин
25.00 лв.
Масаж на лице и деколте
15 мин
25.00 лв.
Антицелулитен масаж
25 мин
45.00 лв.
Лимфодренажен масаж
30 мин
45.00 лв.
Лечебен масаж на гръб с мед
30 мин
45.00 лв.
Масаж с ароматни масла
40 мин
55.00 лв.
Рефлекторен масаж на ходилата
20 мин
30.00 лв.
Антистрес масаж с лавандулово масло
40 мин
55.00 лв.
Бамбуков масаж
50 мин
65.00 лв.
Пресотерапия
40 мин
30.00 лв.