покажи

СПА-хотел "Сейнт Джордж"


Мажоритарен собственик и управляващ хотела е Георги Тръпков, фирмата е "ТРЪПКОВ ТУРС" ООД.
Той е с висше икономическо образование, специалност "Търговия" и със следдипломна квалификация "Туризъм".
Работил е  като специалист, главен специалист, заместник директор в "Балкантурист", "Валутна и левова търговия", "Интерхотели",  Директор на банка ДСК в периода 1983-1993.
От 1993 г. се занимава с частен бизнес в сферата на търговията и туризма. Съсобственик е и управител на фирми с предмет на дейност хотелиерство,  ресторантьорство и казино дейност.
 
„Хотелът ни не е от големите и персоналната грижа за госта, контактите с него, усещането да се чувства у дома си е едно от първостепените неща в нашата работа.”

„Най-добрата реклама за нашия хотел е гостите да го препоръчат на свои приятели и близки.”

„Част от комфорта и стандарта е навсякъде, във всички сектори и дейности на хотела, гостът да чувства необходимото по-високо ниво и вежливо отношение”.

„Луксът не е по-привлекателен от комфорта, уюта и чистотата.”

„Клиентът винаги е прав, трябва да отстраняваме и най- дребните недостатъци.”

„Не се дразним, че ни имитират. Това говори, че ние вървим по правилния път, а за другите – не знам ...”

„Тренда на записванията показва, че вече имаме редовни гости, които идват често през годината или няколко лета поред. Това ни радва.”

„Ние не искаме да сме велики в професията си, а да сме добри и да ставаме все по-добри. ”

„Добрата кухня, вежливото обслужване, приемливите цени и атмосферата са основните предимства в ресторанта.”

„Възстановяването трябва главно да свали напрежението и гостите да се отърсят от динамиката и стреса със силата на природните естествени продукти.”

„Не е желателно да има рекламации, но и не е възможно да ги няма. Подхождаме своевременно, стараем се и излизаме от ситуацията без да накърняваме интереса на госта.”

„Поморие е от древността. Ние се гордеем с града си, но въпреки че е известна дестинация на определени пазари , Поморие е неразработено богатство по отношение на природните си ресурси. Когато човек периодично, но системно се докосва до лековитата и тонизираща сила на местните луга и лечебна кал, той извиква: „Бинго!”. Ние обаче все още не сме достатъчно добри и богати да разпространим гласа му в туристическото пространство”.

Видео клип